Alla bågar hos oss är handplockade för att få ett sortiment som sticker ut och inte finns hos alla andra.

Vi tittar mycket på kvalitet när vi köper in, men även på att det skall finnas för alla åldrar och i alla prisklasser.

DITA är exklusiva bågar i titan, handgjorda i Japan. Att tillverka en båge kan ta upp till 8 månader. Säljs endast hos utvalda optiker.

silhouetee

Patty Perreira och Bill Barton började sina karriärer hos Oliver Peoples på 1990-talet «Våra bågar är tidlösa. Varje båge är ett konstverk och blir en del av den du är.» – Patty Perreira.

silhouetee

Detta österrikiska varumärke har med sina fjäderlätta båglösa glasögon revolutionerat vad ett par glasögon kan vara. En kombination av stil, lätthet och hållbarhet.

Silhouette är den officiella leverantören till amerikanska NASA. Silhouette är världskända som tillverkare av lätta glasögon i titan.

silhouetee

Paul & Joe grundades i Paris av Sophie Mechaly. De designas och tillverkas i Frankrike. Bågarna har ofta någon detalj i skalmtoppen i form av ett djur eller en blomma.

silhouetee

Känd för sin vågade och provokativa marknadsföring har Tom Ford gått från att vara mannen bakom märken som Gucci och Yves Saint Laurent till att vara ett av de mest igenkända och älskade märkena i modevärlden.

silhouetee

Sedan 2008 leds franska Celine av designern Phoebe Philo vars minimalistiska och rena designspråk har lett till att Celine är ett av de mest eftertraktade varumärkena i världen. Celines kollektion av glasögon och solglasögon består av rena former med mjuka färger som passar alla hudtoner.

silhouetee

Bågarna för dig som vill sticka ut och visa din personlighet. Starka färger, kraftfulla former och mönster som du inte hittar någon annanstans. Kvalitet, konst, kultur och mode.

silhouetee

Paul & Joe little har ett barnsligt och lekfullt uttryck.

ogreen

Danska Örgreen gör högkvalitativa glasögon i en skandinavisk stil. En fusion av stilren dansk designtradition och japanskt hantverk. Tidlösa bågar i klassisk nordisk minimalism.

silhouetee

Alla produkter som bär Cat loggan kommer från samma grund: styrka, design, perfektion och effektivitet. Cat glasögon är gjorda för att få vara med.

silhouetee

Götti Switzerland Eyewear kollektionen består av oftalmiska bågar och solglasögon gjort av de finaste materialen: fjäderlätt titan, special producerad acetat och äkta buffelhorn används för att skapa klassika och tidlösa bågar med en modern twist.

silhouetee

Vasuma grundades av tre vänner i Stockholm 2005 som en hyllning av alla som någonsin kallats för “glasögonorm”. Ett alternativt glasögonmärke som utmanar de stora märkena med en kollektion inspirerad av det bästa från 50 och 60 talet, med en modern twist. Bågarna är namngivna efter ormarter och, som de själva säger, Vasuma är glasögonormens upprättelse.

silhouetee

Brittiska Hackett tar inspiration från 60-talets gentleman i London – klassisk men ändå excentrisk. Ett årtionde präglat av kreativitet, självförverkligande, fritt tänkande och brittiskt mode hedras idag med en kollektion bågar skräddarsydda till varje bärare. Tidlös brittisk design, starka färger och subtila detaljer låter den moderna mannen stå ut från mängden.

silhouetee

Oscar Magnuson är Sveriges första och enda high-end märke. Glasögon och solglasögon görs i snygg, sval och stram skandinavisk stil. Färgskalan är unik för märket och vi älskar bågarnas kvalitet! Miljötänket finns även närvarande i förpackningen av produkten.

silhouetee

Sportbågarna för bla cykel, motorsport, triatlon mm där många modeller går att få med egna styrkor.

silhouetee

Hos Svenska Metro hittar du de senaste trenderna där de coolaste formerna kombineras med lättburna skandinaviska färger samt rimliga priser.

silhouetee

Ahlem är lyxiga handgjorda bågar, skapade i Los Angeles av den franskfödda designern Ahlem Manai-Platt. Hon är noga med att välja material som är ekologiska och av hög kvalitét.

silhouetee

Amerikansk design känd för sina provokativa annonser och lättburna design. Inom den breda kollektionen ryms flera prisklasser och desginstilar, alla med inspiration från varumärkets starka historia och amerikanska rötter.

silhouetee

Är det äldsta japanska glasögonmärket från 1917. Bågarna är gjorda av bästa kvalitet som går att uppbringa och de tummar aldrig på det.

silhouetee

En kollektion av ikoniska solglasögon och bågar med retroinfluencer och en tidlös stil.

silhouetee

Garrett Leight som själv är optiker är son till grundaren av Oliver Peoples. Baserade i Venice, Kalifornien, strävar Garrett Leight efter perfektion i material, design och detaljer.

Anne-et-Valentin-logo 1
Emmanuelle Kahn logo 1
image 22 (1)
fila eyewear logo
image 28 (2)
image 28 (3)
Chimi logo 1
Group 452
image 7 (1)
image 7
Chimi logo 1
Oliver_Goldsmith_logo 1